25NOV Lifestyle

Thinkgeek.com

shirtOmdat ik vandaag toch geek dingen ga doen, namelijk naar Gameplay 2007 even een blogje over Geek stuff. En wel coole shirts die je al übergeek niet kunt missen. Je vind er shirts met uitspraken als:

  • - There is no place like home, maar dan in Geek termen
  • - Insufficient memory
  • - Esc
  • - I’m blogging this, ipv I’m loving it
  • - You are dumb v1.0 en v2.0
  • - RTFM – oftewel, read the fucking manual

http://www.thinkgeek.com/tshirts/

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>