31OKT Media (TV)

De Holleeder postzegel

postzegelOok criminelen hebben humor. Een crimineel (ene Martin K) heeft vanuit de zwaar bewaakte gevangenis in Vught via de website van TNTpost postzegels laten afdrukken met een afbeelding van Willen Holleeder. Via de dienst van TNT is het mogelijk om zelf een postzegel te ontwerpen en deze te laten afdrukken. De postzegels kunnen gewoon gebruikt worden.

“Toen ik hoorde van een wedstrijd van TNT om eigen zegels te ontwerpen, moest ik meteen aan Holleeder denken”, zegt bedenker Martin K. vanuit de gevangenis. “Ik heb foto’s laten mailen en binnen twee dagen kreeg ik tientallen postzegels opgestuurd.”

De politiek is er minder blij mee, ik kan het me voorstellen. Wel vreemd dat je vanuit een gevangenis gewoon kunt internetten, via internetten zijn criminele activiteiten namelijk eenvoudig voort te zetten. Zal wel aan mij liggen ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>